Kongekroner 

Når vi hører ordet konge, tænker vi straks en magtfuld person og som en magtfuld person, kendetegner man ofte en helt speciel genstand. Mange af os, vil nok betegne dette som den berømte og meget dyrbare kongekrone. Kongerigets ypperste symboler også kaldet regalier, kan oversættes til ”det som hører kongen til”. I dansk sammenhæng drejer dette sig om kongens kroner. Vidste du egentlig godt, at kongen ikke kun har en, men flere hunredede kroner, da disse kun bliver brugt én gang i kongens liv?

 

Kongekroner til børn

Hælder du til den lidt royale side og har du lyst til at føle dig en smule majestætisk for en dag, eller har du og konen arrangeret fastelavnsfest for alle jeres venner og bekendte og derfor står og mangler en krone til kattekongen, når der skal slås katten af tønden? Vi har kongekrone til børn og voksne. Så skal du have en udklædning til fastelavn så kan du helt sikker finde en kongekrone her. Vi har også prinsessekroner eller et diademer, så skal du på eventyr kan vi klare det hele. 

Så har vi her på Gag.dk samlet nogle forskellige og meget fine kongekroner til overkommelige priser. Så køb online idag til en god pris.

 

Rigtig god fornøjelse!