J-dag Kostumer 

Tuborgs julebryg er den eneste danske øl, der har sin helt egen tradition i juletiden og det bliver fejret på højtryk til J-dag på den første fredag i november hvert år. Julebryggen fra Tuborg har været en del af danskernes juletid siden 1981 og den er gennem årene blevet et af de mest tydelige signaler om, at julen for alvor står for døren. J-dag bliver også kendt som snestormen eller bare snefald, og det er i november måned at den første sne falder over hele landet og gaderne bliver fyld af glæde, julestemning og masser af øl. Hvis der er noget du savner af enten J-dag kostumer eller - tilbehør, så brug søgefunktionen eller kontakt os og spørg.

J-dag kostumer

Julen er en fantastisk tid hvor der er fokus på hygge, familie, gaver og ikke mindst julefrokoster med masser af sild, snaps og ikke mindst den lækre mørke pilsner, som Tuborg udgiver i starten af November. Tuborgs julebryg har i mange år været den ting, der har kickstartet juletiden for danskerne med fester, nissehuer, J-dag kostumer og ikke mindst masser af kolde julebryg.

J-dag giver anledning til at tage forskud på julens glæder enten ved at trække i et fedt J-dag kostume og feste natten igennem i byen, eller måske ved at holde tema fest hvor alle gæster kommer udklædt i et J-dag kostume for at virkelig ramme den helt rigtige stemning, der helst skulle rammes på J-dag.

Den mørke pilsner som også er kendt som snefald bliver fejret med et brag af en fest hvor letpåklædte nisserpiger og smarte julemænd i blå og røde J-dag kostumer fester i gader og stræder og selvfølgelig også til private fester, hvor den fantastiske mørke pilsner bliver fejret af både unge som gamle.

Det første tegn på at J-dag nærmer sig er den ikoniske Tuborg reklame med ølbilen der kører igennem snefaldet og det er signalet på at julen er på vej. Det betyder at det er ved at være tid til at finde ud af hvad du skal lave til J-dag i år og hvordan du skal modtage julebryggen med fest, farver, øl og fede kostumer på J-dag.

Den fantastiske mørke julebryg fra Tuborg har en mørk og varm farve, der passer rigtig godt til årstiden og er rigtig lækker sammen med det store kolde bord som danske julefrokoster er kendt for – den fyldige og sødmefulde pilsner passer sammen med snaps og sild, den lune leverpostej, den glaserede skinke, flæskestegen og grønlangkålen.

Men på J-dag handler det ikke om julefrokostbord, familie eller lun leverpostej – det er på J-dag at juletiden bliver kickstartet med et overdådigt brag af en fest og hvor juleskummen falder over alle de mange danskere der tager i byen eller holde fantastiske fester landet rundt i nissehuer, sjove outfits eller former for kostumer på J-dag.

Træk i et fedt J-dag kostume og tag ud sammen med resten af de glade danskere, der vil fejre snestormen med stil – masser af øl, musik, dans og fede J-dag kostumer til årets største landsdækkende fejring og julefest.

Vi glæder os hvert eneste år til sne-øllen kommer, netop fordi J-dag er årets fedeste fest hvor der landet over er koncerter, ølbiler der kører rundt, frække nissepiger og -drenge i J-dag kostumer og hvor øllen bliver fejret på fineste manér.