Huleboer

Har du nogensinde gerne ville være huleboer for en dag? Leve i huler, gå på jagt efter mad til dig og din familie med en kølle og leve et liv for mange mange tusinde år siden i Stenalderen. Her på Gag.dk har nu nemlig muligheden. Vi har samlet et udvalg af autentiske huleboer kostumer, som alle er af høj kvalitet og ikke mindst til overkommelige priser. Så skal du til karneval, fastelavn eller en udklædningsfest på arbejdet eller studiet, så kig vores udvalg igennem og vælg det huleboer kostume, der passer bedst til dig. Vi har både til børn, kvinder og mænd. Måske du ligesom mange andre rundt i verden har været underholdt af Familien Flintstone, så kunne dig og din venner jo tage til festen som Fred, Wilma, Barney, Betty og resten af karakteren fra The Flintstones.

Hulemænd Kostumer 

Hulemænd kostumer er til manden, der gerne vil fremstå stærk, rå og ikke har noget imod at vise sig frem i de primitive klæder, der giver muligheden for at vise lidt muskler. Hulemænd kostumerne er især populære til årets karneval, hvor dig og gutterne rigtig kan vise jeres råstyrke frem. Hulemændene stammer helt tilbage fra Stenalderen for flere tusinde år siden, hvor de med deres kølle altid var på jagt efter mad. Vi kender dem især også i en lidt mere moderniseret udgave som familien Flintstones, så hvis dig og din kammerat mangler en sjov idé til et hulemand kostume, så kunne i jo tage af sted som Fred og Barney.

Hulekvinde Kostumer 

Hulekvinder kostumet er til kvinden, der gerne vil vise sig fra sin sexede side. Iført dette kostume vil du helt sikkert møde en masse positiv opmærksomhed og få mange store blikke fra mændene. Så står du eksempelvis og mangler et kostume til årets karneval, hvor dig og dine veninder gerne vil klædes sexet og råt ud, så er hulekvinde kostume et meget oplagt valg. Det kan også være, at du skal til udklædningsfest på arbejdet og gerne vil imponere en sød kollega, så kan dette kostume helt sikkert få opmærksomheden fra ham. Hulekvinde kostumet kan også med sikkerhed skabe sol på en ellers grå dag hjemme i privaten. Det kan med andre ord bruges til rigtig mange lejligheder.