Håndværker & Erhverv 

I denne kategori kan du finde de mest fantastiske kostumer fra forskellige håndværker-erhverv og jobs som for eksempel racerkøreren, brandmanden, eller et flot håndværker kostume. Det sjove ved kostumer fra håndværker-erhverv og andre jobs er, at du kan prøve at være en anden for en dag, eller måske være en lidt skæv og sjov version af hvad du selv er til hverdag. Uanset hvad, så kan du overraske dine venner til din næste kostume fest, fordi ingen vil regne med at du dukker op som en smart brandmand, eller i et sjovt spejder kostume. 

Håndværker-erhverv kostumer

Hvis du altid har drømt om at blive at blive brandmand entreprenør, så kan du vælge imellem et vores mange kostumer til håndværker-erhverv og andre forskellige jobs og erhverv.

Har du en indre handyman skjult i dig, eller drømmer du om at blive en smart sejler på bølgen blå, så finder du mange forskellige kostumer til håndværker-erhverv her på siden, så du kan blive helt klar til din næste kostumefest, karneval, temafest eller måske sidste skoledag.

Bliv en rigtig byggemand Bob med et kostume fra håndværker-erhverv og udlev drenge- eller ungpige-drømmen om at arbejde i et af de mange spændende fag i håndværkerbranchen. Gå på opdagelse i vores tema sektion og find det helt rigtige tilbehør til dit kostume fra et håndværker-erhverv, for eksempel en smart sikkerhedshjelm til en et håndværker kostume, eller måske en smart brandmandshjelm, eller et værktøjsbælte, der vil gøre dit håndværker-erhverv kostume mere originalt og fuldendt, samt ekstra overraskende for dine venner.

Hverdagens helte er vores brandmænd og forskellige håndværker-erhverv og et kostume som et af disse vil gøre din aften sjov og overraske dine venner.

Brandmanden redder i sit job mange liv og slukker ildebrande og det er derfor de ofte bliver set på som helte. Træk i et af de flotte brandmands kostumer til både mænd og kvinder, der findes her på siden, så du bare for en enkelt aften kan føle dig som en rigtig brandmand. Med vores smarte kostumer til brandmanden eller -kvinden kan du ikke bare slukke ildebrande, men måske også få et flammehav i gang i bankende hjerter.

Udlev din drøm om at blive racerkører, brandmand eller måske en smart entreprenør i en flot og praktisk refleksvest. Det er dog ikke kun drømmen du kan udleve på denne side, det er også de almindelige håndværker-erhverv, der har kostumer på denne side og som du kan bruge til din næste kostume fest, som for eksempel havemanden og bare den gængse håndværker i arbejdstøj.

Når man tænker kostumer til erhverv eller håndværkere, så skal man også huske på sømanden. En rigtig sømand, er kendt for at have en pige i hver en havn, og med et kostume fra gag.dk kan du stige til søs og forvandle dig til en rigtig sejlerpige, der kan få fyrene til at kigge langt efter dig til din næste kostume fest.

Kombiner dit kostume fra håndværker-erhverv eller andre jobs med lækkert tilbehør eller fantastiske parykker for at gøre dit kostume endnu mere autentisk og iøjenfaldende til udklædnings- eller temafesten med dine venner, familie eller måske til firma festen.

Hos gag.dk har vi et stort udvalg af de fleste håndværker-erhverv eller offentlige jobs, men hvis du mangler noget helt specifikt, så kontakt os, eller prøv at benytte søgefunktionen.