Grå Dekoration

 

Grå dekoration kan bruges til rigtig mange ting og mange temaer, da det er en neutral farve, som passer godt til andre farver. Det er en klassisk og elegant farve. Når den bruges korrekt kan den få omgivelserne til at se eksklusive ud.

Grå dekoration

For nogle kan grå godt virke som en lidt kedelig farve, men brugt korrekt ved at supplere med de rigtige farver, kan den virke elegant og eksklusiv. Den fungerer godt som sammenspil til andre farver og hjælper med at fremhæve dem. F.eks. har vi i vores sortiment af grå dekoration flotte dekorationssten, der vil se flotte ud i en blomsterdekoration. Den grå nuance vil give blomsternes farver frit spil og lade dem pynte. Den grå dekoration vil ikke komme i konflikt med de mere levende farver, men er med til at skabe synergi mellem de forskellige elementer.

På grund af den neutrale farve, kan grå dekoration bruges i rigtig mange sammenhænge – men der er naturligvis også oplagte temaer og begivenheder, som er skabt til, at man bruger grå dekoration.

Til halloween – eller bare en fest med et uhyggeligt tema – kan grå dekorationssten f.eks. være udmærket til at lave en grav. En forhøjning med de grå dekorationssten med en afskåret blodig hånd, der stikker op af graven, er måske lige det, der skal til for at skræmme dine gæster. Eller måske en mere romantisk uhyggelig grav med sorte roser? Der er mange muligheder og både roser og legemsdele kan findes her på siden.

Hvis den gamle kælder – eller et hvilket som helst andet lokale – skal virke mere dystert, men sort er for mørkt, er en god løsning at hænge gråt stof for væggene. Det er også godt til at tildække møbler og borde med. Det giver en god spøgelsesagtig følelse, hvis den grå dekoration bliver brugt rigtigt.

Eller måske stumfilmstema? Eller bare gamle sort/hvid films tema? Der var en vis elegance i de gamle film, som har deres helt egen charme. Så hvis man gerne vil imitere de gamle film, kan gråt stof være med til at give følelsen af at være i en gammel film. Vi har her på siden masser af kostumer passende til perioden – så hvis du ønsker en aften dedikeret til Charlie Chaplin, vil dette også være muligt.