Gladiater Kostumer 

Er du klar på at være den seje toptrænede gladiator, kæmpe mod løver, bjørne eller måske leoparder i arenaen. Hele Romerriget vil dyrke dig som den store folkehelt, når du gang efter gang står som sidste mand efter de store sejre. Sejre hvor det ikke kun er vilde dyr, men også slaver og andre stærke gladiatorer som dig selv.

Efter hver kamp hvor du står tilbage i areanen som Romerrigets bedste og stærkeste gladiator vil kvinderne flokkes omkring dig som fluer, tilskuerne jubler og alle ser på dig med respekt som den store gladiator. Du vil endeligt nyde de skønne fyldige måltider, den kolde vin, nybagte brød og den skønne frugt som bliver serveret for dig denne ene dag, inden du er klar til en næste udfordring der gælder liv eller liv eller død.                

Dit kostume er som at det var syet specielt til dig. Din krop ser fantastisk veltrænet ud i dit flotte kostume der klæder dig. Her hos GAG.DK er du sikker på at blive klædt på til at blive den helt perfekte seje gladiator, Danmarks svar på Spartacus.

 

Rigtig god kamp og god fornøjelse!