Gags & Gimmicks

Er du i et humør til at drille din familie og venner? Skal du til en fest eller holde en fest, hvor du godt kunne tænke dig at skabe lidt ekstra sjov? Har din bedste ven fødselsdag, og du synes det kunne være sjovt at give ham/hende en utrolig fjollet gave? I vores sektion Gags og Gimmicks har vi alt, hvad du skal bruge for at gøre det til en sjov og uforglemmelig aften. På denne side har vi alt det mest sjove du kan tænke dig. Det er alt sammen unikt på en måde. Se endelig vores sortiment igennem, og vi er sikre på, at du kommer til både at grine og ryste på hovedet.

Gags og Gimmicks

Man kan rigtig meget forskelligt med Gags og Gimmicks. Drille vennerne, familien eller kæresten, og få et rigtig godt grin ud af det. Måske overraske kæresten med en fjollet, men sjov gave som I begge kan få glæde af. Eller give en særlig fjollet gave til sin ven, der er single. Mulighederne er mange og i vores kategori Gags og Gimmicks, vil du kunne finde alt muligt mærkeligt, som du ikke havde tænkt over eksisterede.

Meget af vores Gags og Gimmicks er sjovt, men store dele kan også bruges, som det perfekte tilbehør til dit kostume. Til en pirat finder du både skattekort og en stor kiste med ”booty”. Men du kan også få et par shorts med en helt anden type ”booty”.

Gags og Gimmicks har vi alt fra sjove næser, dimser, der er en spøg og ting, som er perfekte til, når du skal dække bord eller servere drinks. Til fælles har hele kategorien, at tingene er uventede og overraskende.

Vi udvider hele tiden vores sortiment, så hvis du godt kunne lide, hvad du fandt under Gags og Gimmicks , så hold endelige løbende øje med siden. Næsten gang kan det være, at der venter et nyt grin på dig.