Festlege 

Har du brug for noget ekstra til at gøre aftenen sjovere? Skal du holde børnefødselsdag og vil gerne have noget planlagt til at underholde børnene? Kunne du godt tænke dig en lej, der ville få dine gæster til at føle sig mere involverede i festen? Her på siden kan du finde sjove festlege til både børn og voksne. Vi har til både uden og indendørs festlege, der findes som enkeltstående ting eller hele festlege sæt. Se mere her på siden og find noget som vil gøre din fest sjovere.

Festlege
festlege er sjove og kan være med til at bringe ekstra liv til en fest. Det er også en udmærket måde at underholde tyve små drenge og piger, der gerne vil have en sjov dag. Det forhindre dem også i at lave for meget ballade. Vi har et sæt fyldt med ting børnene kan lave og der er til flere forskellige lege. De kan bruges både udendørs og indendørs, og der er timers underholdning i vores festlege sæt. Her på siden finder du også mange sjove kostumer til legen under ”Kostumer Børn”. Hvis du godt kunne tænke dig lidt ekstra sjov til børnene som en pinata kan det findes under ”Tilbehør fastelavn”.

Hvis du har besluttet dig for at holde en tema piratfest har vi også festlege specifikt til det. Vi har et Dart Pirat sæt med både dødningehoveder og skarpladte pistoler, perfekte til den eventyrlystne pirat. Hvis du samtidig skal klædes ud som pirat så kan du finde kostumerne under vores kategori ”Tema Pirat”.

Så hvis du skal holde fest og bruge nogle festlege så er du mulighed for at finde nogle sjove her på siden. Vi udvider løbende vores sortiment, så hold gerne øje med siden eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.