Fastelavnkostumer til Børn 

Fastelavn er en fantastisk tid på året, fordi de mindste glæder sig til at slå katten ad tønden og til at komme ud og rasle med deres venner på en kold, men sjov februar dag. Hvis du leder efter et flot fastelavns kostume til de mindste, så har vi rigtig meget at byde på. Med et stort varelager med diverse fastelavns kostumer, så finder du hurtigt det helt rigtige til dit barn, eller måske kan du lade junior selv vælge. Det er jo ekstra sjovt, når man selv kan bestemme.

Denne side kan levere de mest originale og vellignende fastelavns kostumer af høj kvalitet, så dit barn kan få lige præcis det fastelavns kostume de vil have.

109,00
189,00
119,00
269,00
179,00
89,00
149,00
79,00
209,00
199,00
169,00
219,00
99,00
139,00
149,00
159,00
119,00
149,00
Populær
69,00
Pris fra
149,00
149,00
169,00
169,00
229,00
229,00
169,00
99,00
199,00

Fastelavn børn

Der findes på verdensplan rigtig mange forskellige former for karneval og tradition, der involverer udklædning, men når det kommer til fastelavn, så er det i dagens Danmark en af de mere rolige af slagsen netop på grund af den primære målgruppe. Fastelavn er mest af alt børnenes fest, hvor de rigtig kan lege og få lov til at klæde sig ud i fede fastelavns kostumer, lige præcis som de gerne vil.

På denne side har vi et utroligt stort udvalg af fastelavns kostumer, uanset om din lille dreng gerne vil være en modig ridder, en sjov julemand eller iføre sig et nuttet grise kostume, eller om din lille pige vil være en smuk og elegant fe, en smart astronaut eller en sej drage – dit barn har det største udvalg det er muligt, men hvis ikke du kan finde præcis det du leder efter, så er du velkommen til at kontakte os med forslag.

Hvis I skal til en stor fastelavns fest med hele familien, så har vi også en fantastisk sektion med fastelavns kostumer til voksne som kan kombineres med det fastelavns kostume som jeres børn har valgt til denne festlige dag. Derudover bliver det ekstra sjovt hvis dit fastelavns kostume kan få tilføjet lidt ekstra detaljer i form af en sjov hat, en flot paryk eller andre former for tilbehør, der passer til lige præcis dig og dit barns festlige fastelavns kostume.

Der er intet som en udklædningsfest, men fastelavn er en udklædningsfest, der dækker hele landet på én dag. Over hele landet, så vil glædesstrålende børn iføre sig deres smarte fastelavns kostumer og give den hele armen i kampen om en fin krone og titlen som kattekonge eller dronning. Det er også en fantastisk mulighed for at være noget helt andet for en dag. Du kan prøve at være politi mand, sygeplejerske, en farlig tiger eller noget helt andet – alle fastelavns kostumer kan give anledning til sjove lege, fordi børn har den mest fantastiske evne til at bruge deres fantasi.

Det er en fantastisk dag, hvor glade børn i fastelavns kostumer går på opdagelse i deres nabolag og viser deres fine fastelavns kostumer til naboer, familie og venner. Der er utrolig mange traditioner der er forbundet med fastelavn og de fleste af dem var forbundet med en overtro af den ene eller den anden slags.

I dagens Danmark handler fastelavn mest af alt om lækre fastelavnsboller, flotte farverige fastelavnsris og nogle fantastiske og opfindsomme fastelavns kostumer, der kan give dit barn en fantastisk dag og samtidig få børn til at blive inspireret til sjove lege og festlige påfund.

Her på siden kan du finde et stort udvalg med masser af muligheder for at kombinere dit barns fastelavns kostume med lækkert tilbehør, sjove hatte og flotte parykker, der passer godt til det