Dyretilbehør til Kostumer 

Under dyre tilbehør til udklædning kan der på Gag.dk findes mange sjove effekter. Der er mange anvendelige ting især til en polterabend, hvor temaet tit er lidt frækt, kinky og sjovt. 

Dyre tilbehør til udklædning. Vi har haler, ører og næsehår til udklædning som kat, løve, mus, kanin, mariehøne eller leopart. Alle dele lette at monterer på din øvrige påklædning. Så hvis du vil udklædes som,   kanin eller løve og ikke har lyst til et helt kostume kan du finde mulighederne her under vores kategori for dyre tilbehør.

Skal du være klædt ud som et dyr, men mangler du en hale? Du finder det sidste som mangler til dit dyre kostume online lige her hos Gag.dk.

Dyre tilbehør
Under dyre tilbehør kan du finde ting til evt at iklæde den kommende brud ved en polterabend, der er et sexet løvesæt i 4 dele, til den vilde og udfordrende pige, hårbøjle med ører, hale, snude, butterfly. Skal hun eventuelt ydmyges lidt er der et grisesæt ligeledes med hårbøjle med ører, hale tryne og butterfly. Til hende som skal være mystisk og lidt farlig kan et djævlesæt bruges. Der er et forførende med vinger horn og hale, eller et djævle kit med djævlehorn, hale og butterfly i rødt. Du kan få flere forskellige ting til et bunny outfit. Under dyre tilbehør er der forførende ører med pels og dusket hale, som ikke er til at overse endda et par farvede kaninører i blå eller hvid, der kan lyse. Flere forskellige frække kattesæt i både sort og hvid og nogle med pailletter, eller en katte øjenmaske med knurhår.

Der er ting til mange forskellige dyrekostumer under dyr tilbehør, som f. eks. kat, løve, kanin, mariehøne, leopard, mus, så kun din fantasi sætter grænser for, hvordan udklædningen skal være. Som supplement til de forskellige dyrekostumer findes der et sæt indeholdende et par flotte sexede overknee netstrømper samt lange ærmestykker i rød.

Så kig under dyre tilbehør på Gag.dk, hvis du skal være klædt ud som dyr, og eventuelt lige mangler det sidste måske en hale, eller sammensæt dit helt eget dyrekostume måske flere forskellige til en festlig polterabend.