Drinkskøler 

Skal du holde fest? Måske skal du holde en udendørs fest eller en tur på stranden, hvor der ikke er noget køleskab? Så skal du med sikkerhed også bruge meget drikkelse, og det skal holdes koldt. Her på siden vil du kunne finde en masse sjove drinkskølere. De er perfekte til at tage med ud til stranden eller til havefesten. De holder drinksene kolde samtidig med, at de passer rigtig godt sammen med den tema fest, du måske skal holde. Vores drinkskølere er sjove og overraskende og vil med garanti give dine gæster noget at tale om.

Drinkskøler
Skal du holde en fest med pirat tema en varm sommerdag? Skal dine gæster ud og lede efter en skat? Eller skal skatten bestå af drinks, som venter kolde og våde på at dine gæster ankommer? Vi har en sjov drinkskøler, der er en skattekiste, du kan fylde med guld – hvad enten det er sodavand, rom eller guldøl. Den er let at transportere og skal bare pustes op, inden den skal bruges.

Skal du holde en fest med Hawaii tema, så har vi de perfekte drinkkølere. Vores kølere er formet som palmer, og vores isboks ligner en ægte tikifigur. De passer perfekt ind i Hawaii temaet og er med til at få omgivelserne til at ligne et ægte tropeparadis.

Til Halloween har vi en drinkskøler, der ligner et græskar, og et dødningehoved der kan holde på isterningerne. De er perfekte til Halloweens uhyggelige stemning og vil passe godt til resten af pyntet.

Vi har mange andre ting her på siden, så find den drinkskøler og isboks, som passer perfekt til din fest.