Diverse effekter  

Under Diverse effekter hos Gag.dk findes en utrolig masse ting, der lige giver det sidste pift til dit kostume, for at det bliver perfekt uanset, hvilken kategori du har valgt. Skal du til en 60'er fest, fås der hippi kit til mænd og kvinder, så man kan flippe rigtigt ud. Til halloween findes der flere såreffekter så som et lynlåssår, der vil se utroligt drabeligt ud på kinden, eller hvad med en åben hjerne top - måske en oversavet arm? Til resten af kroppen er der effekter som fake sår med søm eller et sår med blyant, som kan placeres, hvor på kroppen du ønsker, så det passer til din udklædning. Skal der være lidt mere blod, kan du få blodkapsler, de kan endda gemmes i munden, så du kan bide hul på dem, når du synes.

Diverse effekter

 

Til et pirattema eller kostume er der også mange forskellige effekter. Eksempelvis kan du få en papegøje i flere farver, der er fredelig og kan sidde på din skulder, uden at du behøver være nervøs for, den bider dig i øret. Heller ikke kanonkuglen med tændsats behøver at mangle. Der er en rigtig piratkrog i et sæt med flere effekter som kniv, kompas m.m. og til den rige en piratstofpose med dødningehoved og fuld af mønter. Et matchende sæt med dødningehoved bestående at hat, vest og bælte kan suppleres med en pirat øjeklap med sølvdødningehoved på, så kan man vist ikke undgå at se sej ud.

Til det vilde vesten kan indianerkostumet fuldendes med et meget flot tilbehør som kan holdes i hånden udsmykket med fjer, pels, perler og lædersnore, alt imens man bærer en høvdinge hovedbeklædning bestående af hvide, sorte og røde fjer.

Vil du gerne have nærkontakt nytårsaften, var det måske en ide med en perlekæde, hvorpå der står ' kiss me it's midnight somewhere'.

Effekterne er mange, således er mulighederne for at gøre dit kostume specielt og flot. Få ideer ved at kigge på Gag.dk under Diverse effekter.