1990'erne Udklædning

90'erne var et fantastisk årti, hvor popkulturen havde en endnu større indflydelse på befolkningen end nogen andre tidligere årtier. Når man tænker på 90'erne kan man ikke undgå at tænke på nogle af de mange ting, der opstod i dette fantastiske årti. 90'erne var tiden med Beverly Hills 90210 og Melrose Place, Venner, Internettets fremgang hos den private bruger, Spice Girls, Boybands, Buffalo Støvler, 1992 Europa mesterskabet i fodbold, Dr Martens støvler, Dogme film, Aqua, Titanic og meget meget andet. Med udklædning fra 90'erne kan du flyve tilbage i tiden og hvor Ross og Rachel prøvede at få kærligheden til at fungere og hvor Barbie Girl plagede radio lyttere verden over.

90'erne

Tøjet i 90'erne var rigtig meget baseret på hvad man så i magasiner, tv-serier og på MTV, som var det helt store i 90'erne.

Vælg et festligt kostume til din udklædningsfest og drøm dig tilbage 90'erne til Dylan og Brandon på West Beverly High, syng med på 'Wannabe' i et ægte Spice Girls kostume, eller vær en smart technotramper i farverige bukser og en smart t-shirt for en aften. Alt det og meget mere kan lade sig gøre når du vælger udklædning fra 90'erne fra gag.dk's store udvalg.

Det er ikke så længe siden det var 90'erne, men når man tænker på hvad der er sket siden så kan det virke som en evighed. Det var i 90'erne hvor cd'en overtog fra kassettebånd og lp'er, hvor internettet blev til en realitet i private hjem verden over, hvor mobiltelefonen blev den helt store trend og hvor MTV stadig blev brugt til at se musik videoer og koncerter hele dagen. 

Tøjet i 90'erne ændrede sig i starten ikke specielt meget fra 80'erne, men efter et par år, så skete der for alvor noget, især for de unge.

Moden for unge i 90'erne blev især dikteret af superstjernerne fra MTV og tv-serier som Venner, Beverly Hills, Melrose Place, Rap Fyr i LA, Sex and the City og Hvide Løgne. Fordi TV-serier i 90'erne pludselig mest af alt handlede om teenagere og unge mennesker, så var det til stjernerne inden for TV, men også musik og film at der blev kigget, når der skulle dikteres mode og det kunne ses. 

Især Spice Girls havde en meget stor indflydelse på moden for kvinder i 90'erne, da der var noget for enhver smag i en af de fem lækre kryddersild - hos gag.dk har vi også et udvalg af kostumer fra 90'erne, der kan hjælpe dig med at ”Spice up your life!”

90'erne var også årtiet hvor hård, elektronisk dansemusik som dance, techno, house og trance for alvor fik sin egen plads iblandt musikgenrerne og hvor raves blev til en del af den moderne festscene. Med vores technotramper kostume, eller et lækkert catsuit kan du vække opsigt til den næste udklædningsfest, og gag.dk har masser af funky tilbehør, der kan gøre dit kostume endnu mere autentisk.

90'erne var modemæssigt et rodet årti, der tog inspiration fra alt fra tv, magasiner, film, stjerner, inspiration fra 60'erne og 70'erne og mange mange andre ting. Hos gag.dk har vi samlet et udvalg fra 90'erne, der dækker alt fra Baby Spice til technotramper, så på denne side